Thuis

Guangzhou Automotive Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Automotive Co., Ltd.

1 2 3
Guangzhou Automotive Co., Ltd. Guangzhou Automotive Co., Ltd. Guangzhou Automotive Co., Ltd.
Plant Modellen Het verzegelen
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : TY
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 450 million-600 million
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 80% - 90%

CSZY is een professionele fabrikant van de gaslente. CSZY-de waaier van producten omvat: De gaslentes, Gasstutten, Dempers, Sluitend de Gaslentes, en de Lentes van het Spanningsgas. Het naadloze staal, de Roestvrij staal 304 en 316 alternatieven kunnen voor al onze producten worden gemaakt. Onze producten worden wijd gebruikt voor auto's, deuren, mechanisme, en meubilairtoepassingen.
 

Ons bedrijf werd gevestigd in 2002, en wij hebben vele jaren van ervaring in de industrie van de gaslente. Onze de lente van het 1.200 vierkante metersgas productiefaciliteit wordt gevestigd in Guangzhou, genieten wij van geschikt water en landvervoer.
 

Ons ervaren en enthousiast die personeel met een uitgebreid assortiment wordt gecombineerd, zijn wij een belangrijke fabrikant van de gaslente geworden. Wij hebben onophoudelijk geprobeerd om productkwaliteit te verbeteren; ons jaarlijks productievermogen is 2,4 miljoen stukken gaslentes.
 

Momenteel, wordt Onze gasstutten reeds uitgevoerd naar Amerika, Colombia, Brazilië, Australië, het UK en andere landen en gebieden. Ons bedrijf heeft zich altijd het concentreren bij onderzoek, ontwikkeling en de innovatie. Zo kunnen wij de gaslente als verzoeken van de klant vervaardigen.
 

Ons bedrijf beschouwt ‚redelijke prijzen, efficiënte levertijd en de goede naverkoopdienst‘ als ons principe. Wij hopen om met meer klanten voor wederzijdse ontwikkeling en voordelen samen te werken. Wij heten potentiële kopers welkom om ons te contacteren.

Contactgegevens
Guangzhou Automotive Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jerry Ou

Tel.: +86-13539882798

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)